Relevante dag 

De dag van de zorg is heel relevant, omdat we recentelijk met de COVID-pandemie nog te maken hebben gehad met overbelasting van de zorg en ook toen bleek weer hoe belangrijk het is om goede zorginstellingen met genoeg personeel te hebben. Tijdens deze pandemie hebben veel zorgverleners overuren moeten werken om zo veel mogelijk mensen te kunnen voorzien van de juiste zorg. Deze dag dient ervoor om hierbij stil te staan. 

Activiteiten tijdens deze dag

  1. Tijdens deze dag worden er vaak open dagen georganiseerd door de instellingen zelf. Dit geeft mensen de mogelijkheid eens een kijkje te komen nemen in een van de instellingen. 

  2. Deze dag zorgt ervoor dat er professionals uit de gezondheidszorg, beleidsmakers en andere belanghebbenden samen komen om belangrijke onderwerpen en uitdagingen in deze sector te bespreken en om samen naar andere mogelijkheden te zoeken.

  3. Organisaties en instellingen kunnen campagnes lanceren om het publiek te informeren en bewustwording te creëren over gezondheidsproblemen en de rol van zorgverleners.

  4. Via sociale media of kaarten zie je tijdens deze dag dat het mensen de mogelijkheid biedt om hun bedanken te uiten naar de zorgverleners. 

Extra kerstnieuws: Kerst inpakpapier maken cadeautjes helemaal af

Geschenken

Nu dat Kerstmis alweer voor de deur staat, kan het leuk zijn een mooi kerstpakket cadeau te doen aan de mensen die in de categorie zorgverleners vallen. Hierbij kun je denken aan artsen, verpleegkundigen, paramedici, therapeuten, apothekers, psychische gezondheidszorg, thuiszorg en alle andere beroepen in de gezondheidszorg. 

Kerstpakketten zijn veelzijdige pakketten met verschillende geschenken. Veel pakketten bevatten eten en drinken of een mooi passend cadeau. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gourmetset, fonduepan, huiselijke apparaten of een pakket met een thema en een passend cadeau. Ben jij de aangewezen persoon om een kerstpakket voor jouw instelling uit te kiezen? Neem dan een kijkje op de verschillende kerstpakketten webshops voor alle mogelijkheden die ze te bieden hebben.  

Bij de gezondheidszorg staat de gezondheid van de mens voorop. Kerstpakketten webshops bieden ook veel pakketten aan met gezonde producten die helemaal passen binnen een gezond leefpatroon. Hierbij kan gedacht worden aan gezonde snacks. Of juist geen eten als je op zoek bent naar een kerstpakket voorzien van leuke cadeaus, zoals een wellnesspakket zodat ze een keer even helemaal kunnen ontspannen.

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen
Kerstpakketten per provincie