Personalisatie 

Je zakenrelaties verrassen met een kerstpakket is een ding, maar je wilt er ook voor zorgen dat ze meteen weten dat het pakket van jouw bedrijf komt. Personaliseer daarom jouw kerstpakket met iets wat bij jouw bedrijf past en waaraan de zakenrelatie kan zien dat het kerstgeschenk afkomstig is van jouw bedrijf. Hierbij kun je denken aan een kaartje met een bedankje en een eindejaarsboodschap, een gepersonaliseerd product met het logo van jouw bedrijf, of in de kleuren van jouw bedrijf. Mocht je producten verkopen, is het wellicht leuk om een product van jouw bedrijf toe te voegen aan het kerstpakket om het nog persoonlijker te maken. 

Bruikbaar cadeau

Mocht je kiezen voor een cadeau, kies dan iets wat het hele jaar door gebruikt kan worden. Op die manier wordt jouw zakenrelatie elke keer weer even herinnerd aan jouw bedrijf. Zo vergeten ze je niet en laat je een positieve gedachte achter. 

Extra kerstnieuws: De dag van de zorg

Kies voor iets dat past bij de branche van je klant. Op die manier laat je zien dat je moeite hebt gedaan om het juiste geschenk te kiezen voor het betreffende bedrijf. 

Een duurzaam geschenk

Om helemaal mee te gaan met wat er nu speelt in de economie, kan het ook leuk zijn om een of meerdere duurzame producten te kiezen. Je laat als bedrijf zien dat je zelf bezig bent met Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen en dat je wat bij wilt dragen aan een beter klimaat. 

Geschenken die de dankbaarheid benadrukken

Het gaat uiteindelijk om de gedachte achter het geschenk en niet om hoe groot een geschenk is. Eenvoudige attenties stralen oprechtheid en diversiteit uit. Het gaat niet om hoe groot een bedankje is, maar de gedachte erachter. Het gaat om het gevoel dat de zakenrelatie bij de gift krijgt. Het laat zien dat je moeite hebt gedaan een boodschap achter te laten. Naast dat je ze wilt bedanken voor de fijne samenwerking van het afgelopen jaar, zorg je ook voor een lach op hun gezicht en worden ze op een positieve manier herinnerd aan jouw bedrijf.

Terug
Bekijk per categorie
Meest gelezen
Kerstpakketten per provincie